Az EPSA Marketplace – korábbi nevén “Experbuy és Salamander” – 1988-as megalapítása óta a differenciálódási és innovációs stratégiájának köszönhetően a beszerzés és a kiszervezés egyik francia vezetőjévé vált.

A beszerzéstől a beszerzésig és az optimalizált logisztikáig az EPSA MarketPlace végigkíséri ügyfeleit a beszerzés teljes értékláncán Franciaországban és nemzetközi szinten (Európa, Ázsia és Észak-Amerika).

Az EPSA MarketPlace által javasolt beszerzési kiszervezési megoldást bármely vállalat megvalósíthatja. A beszerzések tömegessé tétele, az ármegállapodások, a folyamatok optimalizálása tagadhatatlan működési és pénzügyi előnyökkel jár.

A PSG 2019 decemberében csatlakozik az EPSA csoporthoz. Ez a stratégiai és technológiai összeolvadás lehetővé teszi az EPSA Marketplace számára, hogy megszilárdítsa vezető pozícióját a nem stratégiai beszerzések kiszervezésének piacán. A PSG csapatai egyesítették erőiket az EPSA-val, hogy elérjék azt a közös célt, hogy a legteljesebb termék- és szolgáltatáskínálatot kínálják a vállalati beszerzési részlegek számára.

EPSA Market Place

néhány kulcsadatok

Az EPSA MarketPlace már 30 éve a kiszervezés specialistája. A technológia és a beszerzési tanácsadás metszéspontjában egyszerű megoldásokat kínál a beszerzések teljesítményének növelésére.

700M€ bevétel 2021-ben

120M€ Bruttó nyereség

5000Aktív ügyfelek

95% Hűségesek aránya

15% Forgalom

1350Alkalmazottak

648Alkalmazottak a világ minden táján

187Új munkaerő-felvétel

szakértelmünk


MarketPlace

Támogatjuk Önt egy B2B online beszerzési platform létrehozásában és kezelésében, a vállalati szabályzat követelményeinek megfelelően.

BESZERZÉS KISZERVEZÉSE

Az EPSA Marketplace lehetővé teszi, hogy átvegye az összes B és C osztályú beszerzési folyamatot nemzeti és nemzetközi szinten, az igénynyilvánítástól a megrendelés fogadásáig.

MŰSZAKI BESZERZÉS

Az EPSA Marketplace kiszervezési és tanácsadási ajánlatot nyújt, amely a beszerzési folyamat minden aspektusát figyelembe veszi, a helyi beszállítók beszerzésétől a beszállítók minőségellenőrzéséig.

DEDIKÁLT ERŐFORRÁSOK

Beágyazott vevőket és beszállítókat kínálunk Franciaországban és nemzetközi szinten, hogy a nagy aktivitásra vagy a beszerzési készségek fenntartható módon történő kiszervezésének igényére reagálhassunk.

Az Ön kapcsolatai

Geoffrey LIETAR

EPSA MarketPlace CEO

Ivan WALLAERT

EPSA MarketPlace CEO

Nicolas BLUCHET

EPSA MarketPlace Sales Director

Valentin Jaouen

EPSA MarketPlace Értékesítési referens

tanúsítványok

ISO 9001

Szolgáltatásaink megfelelnek ennek a szabványos jogi és szabályozási követelményeknek.

EN 9120

A repüléstechnikában, az űrkutatásban és a védelemben használt minőségirányítási rendszerek szabványai.

Diversity címke

HR-folyamataink: munkatársaink toborzása, beilleszkedése és karrierfejlesztése a sokszínűség előmozdítására és a diszkrimináció csökkentésére irányulnak.