De la crearea sa în 1988, EPSA Marketplace – denumită anterior “Experbuy și Salamander” – a devenit unul dintre liderii francezi în domeniul achizițiilor și al externalizării, datorită strategiei sale de diferențiere și inovare.

De la sourcing la achiziții și logistică optimizată, EPSA MarketPlace își ghidează clienții de-a lungul întregului lanț valoric al achizițiilor , în Franța și la nivel internațional (Europa, Asia-Pacific și America de Nord)

Soluția de externalizare a achizițiilor propusă de EPSA MarketPlace poate fi implementată de orice companie. Masificarea achizițiilor, acordurile de preț, optimizarea proceselor aduc beneficii operaționale și financiare incontestabile.

În decembrie 2019, PSG se alătură Grupului EPSA. Această fuziune strategică și tehnologică permite EPSA Marketplace să își consolideze poziția de lider pe piața externalizării achizițiilor non-strategice. Echipele PSG și-au unit forțele cu EPSA pentru a atinge ambiția comună de a oferi cea mai completă gamă de produse și servicii pentru departamentele de achiziții corporative.

EPSA Market Place

Câteva cifre cheie

EPSA MarketPlace este un specialist în externalizare de 30 de ani. Acesta oferă soluții simple pentru a crește performanța achizițiilor, la intersecția dintre tehnologie și consultanță în domeniul achizițiilor.

700M€ venituri 2021

120M€ Profit brut

5000Clienți activi

95% Ratele de loialitate

15% Cifra de afaceri

1350Angajați

648Angajați din întreaga lume

187Angajare nouă

Expertiza noastră


MarketPlace

Vă sprijinim în crearea și gestionarea unei platforme de achiziții online B2B în conformitate cu cerințele politicii companiei dumneavoastră.

Achiziții outsourcing

EPSA MarketPlace vă permite să preluați toate clasele B și C ale proceselor de achiziție la nivel național și internațional, de la exprimarea nevoii până la primirea comenzii.

sourcing tehnic

EPSA MarketPlace oferă o ofertă de externalizare și consultanță care ia în considerare toate fațetele procesului de achiziție, de la găsirea furnizorilor locali până la controlul calității acestor furnizori.

Resurse dedicate

Oferim cumpărători și furnizori integrați în Franța și la nivel internațional pentru a răspunde la o activitate ridicată sau pentru cerința de a externaliza competențele de achiziție într-un mod durabil.

contactele dumneavoastră

Geoffrey LIETAR

EPSA MarketPlace CEO

Ivan WALLAERT

EPSA MarketPlace CEO

Nicolas BLUCHET

EPSA MarketPlace Sales Director

Cyril LEGRIX

EPSA MarketPlace Country Manager Romania & Slovakia

certificările noastre

ISO 9001

Serviciile noastre sunt conforme cu aceste cerințe legale și de reglementare standard.

EN 9120

Standard pentru sistemele de management al calității aplicabile în domeniul aeronautic, spațial și al apărării.

Label Diversitate

Procesele noastre de resurse umane: recrutarea, integrarea și dezvoltarea carierei angajaților noștri sunt concepute pentru a promova diversitatea și a reduce discriminarea.